Inhoudsopgave genereren

In SlideDeck zit de functie om automatisch een inhoudsopgave te genereren. Deze functie is te gebruiken op elke slide die geclassificeerd is als inhoudsopgave en kan niet op elke willekeurige slide toegepast worden.

Om de inhoudsopgave toe te voegen ga je naar de slide of voeg je de slide toe die te gebruiken is als inhoudsopgave en klik je op de knop inhoudsopgave in het SlideDeck lint. Hier zie je vervolgens verschillende opties staan, deze representeren het niveau van de items. Indien je SlideDeck hoofdstuk slides gebruikt zullen deze als Niveau 1 worden ingesteld en vervolg slides als niveau 2. Zijn de titels van alle slides gelijkwaardig dan zijn ze allemaal niveau 1.

De inhoudsopgave voegt alle pagina’s met een titel die ingesteld is als Inhoudsopgave item in je presentatie toe aan de inhoudsopgave. Hier komt ook gelijk een link aan te hangen zodat je op het item kunt klikken om naar de desbetreffende pagina te gaan.

Let op: De inhoudsopgave moet opnieuw gegenereerd worden na het toevoegen van nieuwe pagina’s. Deze word niet automatisch geüpdatet.

Support